Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, talentvolle nieuwe collega’s

Staat jouw functie niet tussen onze openstaande vacatures maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Van de Laar Fijnmetaaltechniek? Stuur ons dan een bericht met daarin jouw wensen en waar jij blij van wordt in jouw volgende baan.

 

Wil jij graag onze collega worden?

Van de Laar Fijnmetaaltechniek is altijd op zoek naar enthousiaste, talentvolle nieuwe collega’s die willen werken in de fijnmetaal. Staat jouw functie niet tussen onze openstaande vacatures maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Van de Laar? Stuur ons dan een bericht met daarin jouw wensen en waar jij blij van wordt in jouw volgende baan. Wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?

Van de Laar Fijnmetaaltechniek is al 34 jaar een klein familiebedrijf gespecialiseerd in het high-end bereik van fijnmetaaltechniek. Wij bieden complete maatoplossingen voor complexe problemen voor de apparatenbouw, semiconductor-, optische-, medische- en voedingsmiddelenindustrie.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een hecht, gezellig team met een informele werksfeer, waarbij je gaat bijdragen aan het succes van ons bedrijf. Verder mag je rekenen op:

  • Een marktconform salaris;
  • Een 36 tot 40-urige werkweek;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op fulltime basis;
  • Een modern machinepark;
  • Prettige werkomgeving, al jouw collega’s zijn aanpakkers;
  • Successen worden samen gevierd;
  • Vrijheid in het meedenken van onze processen en die van onze klanten;
  • Aandacht voor jouw ambities.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Kom werken bij het leukste fijnmetaalbedrijf van Someren en omstreken! Kom werken bij Van de Laar Fijnmetaaltechniek!

Direct solliciteren

Doe een open sollicitatie

Huub van de Laar wil graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bel 0493 – 47 12 77 of mail op info@vandelaarfmt.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om een kijkje te nemen aan de Beemdstraat 24 in Someren om de sfeer te proeven.