Ervaring en kundigheid

Op basis van jarenlange ervaring en kundigheid zijn wij in staat om een handgemaakte schets te maken van het product dat gemaakt moet worden. Hierdoor kunnen wij snel en kostenbesparend werken. Vanzelfsprekend is ook het mogelijk om met Cadcam uitgebreide animaties te maken van het verspaningsproces. Op basis van deze schets(en) wordt een prototype ontwikkeld. Wij weten waar de valkuilen zitten in de ontwikkeling van een prototype en hoe die voorkomen kunnen worden.

Prototypes

Het prototype wordt uitgebreid getest totdat deze volledig aan de gestelde eisen voldoet. Maatwerk in producten betekent ook maatwerk in het productieproces en wij garanderen u de gewenste nauwkeurigheid. Indien nodig worden ook apparaten gebouwd om de productie van onderdelen mogelijk te maken.

 

Maatwerkoplossingen

Wij bieden complete maatoplossingen voor complexe problemen in de fijnmetaaltechniek. Dit doen wij al vele jaren voor onze trouwe klanten.

Kwalitatieve producten én snelle levering bij van de Laar Fijnmetaaltechniek. Onze vakmensen staan garant voor kwaliteit.