MACHINEPARK

Bekijk hier al onze mogelijkheden. Van draaibanken tot 5-assig frezen. Ons gevarieerd machinepark bestaat uit 10 prachtige machines in Someren.

Kwalitatieve producten en snelle levering staan bij van de Laar Fijnmetaaltechniek hoog in het vaandel. Onze vakmensen staan garant voor kwaliteit.

Op basis van jarenlange ervaring en kundigheid zijn wij in staat om een handgemaakte schets te maken van het product dat gemaakt moet worden. Hierdoor kunnen wij snel en kostenbesparend werken. Vanzelfsprekend is ook het mogelijk om met Cadcam uitgebreide animaties te maken van het verspaningsproces. Op basis van deze schets(en) wordt een prototype ontwikkeld.

Wij bieden complete maatwerkoplossingen voor complexe problemen in de fijnmetaaltechniek. Dit doen wij al jaren voor onze trouwe klanten.

Al sinds 1989 werkt een bevlogen team van hooggekwalificeerde medewerkers onder leiding van oprichter Ton van de Laar met hart en ziel aan prototypes en 0-series.

Van de Laar Fijnmetaaltechniek

Wij zijn gespecialiseerd in het high-end bereik van fijnmetaaltechniek. Wij bieden complete maatwerk oplossingen voor de fijnmetaaltechniek. Dit doen wij al vele jaren voor onze trouwe klanten.

Bekijk onze service